Boka festvåning i Stockholm

Vill du boka eventlokal eller en festvåning för ditt bröllop? Vi presenterar den perfekta evenemangslokalen för din nästa stora sammankomst, bröllop eller företagsevent – Berns salonger!

Berns salonger är en klassisk anrättning i Stockholm och har länge varit den en av Stockholms mes eftertraktade lokalen för fest, event och bröllop. Dess vackra lokaler är utformade för att imponera, med sin avslöjande, lätt industriella karaktär som förstärks av vackra och klassiska arkitektoniska detaljer. Berns salonger ligger centralt i Stockholm nära den vackra Berzelii Park (läs mer här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Berzelii_park)

Glasväggar och högklassiga möbler och inventarier från välkända märken kompletterar utseendet, vilket gör detta till en verkligt unik och lyxig miljö för dig som letar efter en bröllopslokal i Stockholm, en festvåning eller vill boka en lokal för event. 

Oavsett om du står värd för en stor konferens eller en intim sammankomst har Stockholms olika evenemangslokaler såsom Berns salonger och event allt du behöver för att ditt evenemang ska bli en succé. Alla har gott om plats för alla dina gäster, plus all den senaste tekniken och bekvämligheterna för att göra värdskapet till en barnlek. 

Festvåning i Stockholm 

Letar du efter den perfekta festlokalen i Stockholm? Då behöver du inte leta mer då festlokaler på Berns är en av de mest populära och trevligaste festvåningarna som du kan hitta i Sveriges huvudstad. Denna unika festlokal i Stockholm erbjuder en mängd olika alternativ för att göra ditt evenemang oförglömligt och ett minne för hela livet. Berns har den perfekta miljön för alla gruppstorlekar. Och med dess klassiska och samtidigt moderna lokaler är du säker på att göra ett starkt intryck på dina gäster eller kollegor! Så vad ditt evenemang än må vara så kommer våra festlokaler garanterat att göra det till ett evenemang att minnas.

Boka mötesrum för små och stora sällskap

Vare sig du vill ha ett möte med en liten grupp eller ett större evenemang är Berns olika mötesrum den perfekta platsen för ditt möte. Alla rum är fullt möblerat och utrustat med allt du behöver för ett lyckat möte, och är idealiskt för både personliga och digitala sammankomster. Och om du behöver catering har vi allt du behöver där också! Med frukostmackor, lunch, kaffe och bakverk tillgängliga kommer ditt team att vara välmatade och redo att samarbeta och lära sig nya saker.