Helgkonferens på Körunda Hotell

En lyckad konferens på Körunda 

I söndags kom jag hem från en väldigt lyckad helgkonferens på det mysiga hotellet Körunda Hotell strax utanför Stockholm! Alla på kontoret blev bjudna på en trevlig konferens i en avslappnad miljö och jag måste säga att den här konferensen har fått oss att utvecklas väldigt mycket som arbetsplats och som kollegor. Under konferensen har vi jobbat på teambuilding, haft en lärorik föreläsning, roliga tävlingar och gruppövningar, slappnat av på spa och haft intressanta och givande samtal kollegor emellan under promenader rund den närliggande sjön. Vi kollegor har lärt känna varandra på ett helt nytt sätt och för det är jag oerhört tacksam! Nu känns mina kollegor mer som familj än någonsin tidigare, och det tror jag är väldigt viktigt för att kunna samarbeta bra på en arbetsplats! Vi har lärt oss så mycket nytt under denna helg och vi har även lärt oss att samarbeta på nya och utmanande sätt. Jag tar med mig en massa kunskap hem från denna helg, och många goda skratt förstås. 

Nära från Stockholm och charmigt

Vi delade hotellrum 2 och 2 och det var riktigt mysiga hotellrum! Hotellrummen var inte överdrivet flådiga utan snarare charmiga och simpla och det tyckte jag passade helt perfekt för konferensen. Körunda Hotell ligger nära en vacker sjö och omgivande skog vilket gör stämningen på hotellet väldigt rogivande, man kan nästan ta på lugnet som omfamnar en efter en natt eller två på Körunda. Trots den lugna och mysiga atmosfären så ligger Körunda bara 30 min med bil utanför Stockholm, eller “rakt fram och två högersvängar från Stockholm” som de själva beskriver det på sin hemsida. 

Intressanta aktiviteter och föreläsningar

Två dagars konferens på Körunda hotell spenderade vi på bästa sätt. Dagarna kickstartade vi med frukostbuffé på den soliga verandan strax följt av träning utomhus. Efter att vi vaknat till ordentligt så spenderade vi ett par timmar i de mysiga konferenslokalerna och såg till att bli klara med jobbet snarast möjligt. Dagarna följdes av roliga och utmanande övningar i ledarskap och gruppdynamik vilket gav många givande och tänkvärda resultat och erfarenheter att reflektera över. Lördagen följdes av en intressant föreläsning av Johan Noren i “Stress och konflikthantering” och söndagen följdes av en italiensk matlagningskurs – definitivt helgen höjdpunkt! Kvällarna avslutades med bad i bubbelpoolen, promenader runt sjön och goda middagar tillsammans. 

Något för alla arbetsplatser

Jag rekommenderar varmt alla arbetsgivare att boka en konferens på Körunda Hotell! För en trevlig och givande konferens i en mysig och avslappnad miljö! Här kan du se olika konferenspaket som Körunda erbjuder och alla olika aktiviteter för företag.