Underhållning & äventyr i Stockholm

Underhållning & äventyr i Stockholm

Det känns som att sommaren kommit igång på allvar och inte mindre av den känslan infann sig i måndags då vi hade en utomhus AW med trevligaste arbetskamraterna. Det känns som om läget runt om i landet börjar lätta upp och man får känslan av att vi snart är i betydligt mer normala rutiner igen. Det får mig att vilja se över sommarens och höstens aktiviteter som jag tror blir trolleri. Vi hade bokat en trollkarl till ett event jag var på med jobbet förra året vilket var oerhört lyckat. Det var både kul och otroligt många gånger att låta sig bli meddragen. Så jag har faktiskt börjat fundera på att boka magiker till vårt event med och det borde väl inte vara så svårt satt boka trollkarl i Stockholm tänker jag men det gäller ju att hitta rätt trollkarl och någon som är van att underhålla för företagsevent. Det här hade ju varit det allra häftigaste!!